Reuzedei - Deelnemers

Deelnemers aan de Reuzedei 2019

Ook dit jaar doen er tal van deelnemers mee aan de Reuzedei. Bedrijven, scholen, organisaties en individuen – allemaal met één ding gemeen – hun passie voor een duurzamere wereld. Zij presenteren hun visie, producten en services. Zij inspireren en worden geïnspireerd. De Reuzedei is het grootste evenement voor duurzaam wonen, werken en leven. Bent u ook nieuwsgierig, wie er allemaal zullen zijn en wat u zoal kan verwachten. Hieronder vindt u een overzicht van onze deelnemers.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd of u nu wilt genieten van wat lekkers ter plaatse of om mee te nemen, deze deelnemers helpen u graag met lokale en (h)eerlijke producten.

Natuurlijk is er op het gebied van lifestyle volop keuze. Creativiteit die hoogtij viert waarbij circulair en duurzaam prioriteit zijn, zonder in te leveren op stijl en kwaliteit. Ook kwaliteit van leven is belangrijk. We hebben talloze deelnemers die je zullen inspireren op manieren die je niet verwacht.

Ook op gebied van wonen is er veel te doen. Zowel interieur als exterieur is er aandacht voor duurzaam materiaal en energiezuinig wonen.

Op gebied van mobiliteit is er volop aandacht voor elektrisch rijden en varen.

Deze lijst wordt regelmatig geüpdate, mocht u er toch iets op missen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Komt u ook op 1 juni naar de Reuzedei in Akkrum? Wij heten u alvast van harte welkom!