MediaNK ZonnebootraceReuzedeiSponsors

GroenLeven kijkt terug op geweldige edities van de NK Zonnebootrace 

GroenLeven is dit jaar voor het laatste jaar hoofdsponsor van de NK Zonnebootrace in Akkrum. “We kijken met veel plezier en trots terug op ons sponsorschap van de NK Zonnebootrace. De race is een geweldig evenement dat perfect aansluit bij waar GroenLeven voor staat: innovatie, energietransitie, duurzame energie en techniek. Helaas komt aan ons sponsorschap een einde, maar we moedigen duurzame bedrijven van harte  aan het stokje van ons over te nemen”, aldus Maarten de Groot, manager marketing, communicatie en public affairs van GroenLeven.

Maarten: “Bij de NK Zonnebootrace is voor ons de afgelopen jaren alles samen gekomen: de jeugd die echt de vaart wil brengen in de energietransitie en interesse heeft in duurzame energie en techniek. Samen met de organisatie hebben we de jeugd geënthousiasmeerd en gestimuleerd om zich blijven te ontwikkelen in de techniek en om bij te dragen aan de belangrijke energietransitie! Dat is voor ons erg waardevol geweest.”

Een andere belangrijke reden voor het sponsorschap van de afgelopen jaren is de lokale verbondenheid binnen de Akkrumse samenleving om dit evenement te organiseren en te realiseren. “Het is geweldig om te zien hoe gepassioneerd Akkrumse vrijwilligers dit prachtige duurzame evenement elk jaar zo geweldig hebben weten neer te zetten. Ik ben onder de indruk van hun betrokkenheid en bevlogenheid. Die lokale verbondenheid maakt de Reuzedei en de NK Zonnebootrace extra bijzonder. Wij kunnen dan ook het sponsorschap van de NK Zonnebootrace van harte aanbevelen bij andere bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.”