DeelnemersReuzemarkt / Rommelmarkt

Deelnemers Reuzedei 2023

Deelnemers duurzame markt Reuzedei 2023

De duurzame markt trekt vele bezoekers die interesse hebben in duurzaam leven, circulaire economie, energie en bewuste voeding. Op de duurzame markt vertellen (lokale) ondernemers het verhaal achter hun producten. De bezoekers kunnen deze producten ook kopen.
Op de Reuzedei kunnen bezoekers nog veel meer doen dan lekker eten op het Foodplein of slenteren over de markt. Ze kunnen interessante workshops volgen, een lezing bijwonen en men kan zelf elektrisch varen en rijden. Daarnaast vindt de jaarlijkse NK Zonnebootrace plaats. Meer dan twintig teams staan klaar om de felbegeerde titel binnen te halen. Ook op de duurzame markt staan? Dat kan!

Doe jij iets met duurzaamheid en zou je dat graag met mensen willen delen? Zou je het leuk vinden om 20 mei op de Reuzedei te staan? Vul dan het inschrijfformulier in en mail dit naar leef@reuzedei.nl. Een mailtje sturen om kennis te maken mag natuurlijk ook, we vertellen je graag meer!