ReuzedeiReuzen

Harm Edens – Reus 2023

Op de 11e editie van Reuzedei komt Harm Edens een lezing geven in de Terptsjerke. Harm Edens is het meest bekend van ‘Dit was het nieuws’, maar vanuit de duurzaamheid is hij een bekende entertainer en presentator bij BNR radio. Harm Edens is daarnaast ambassadeur van het Wereld Natuurfonds.

Duurzaamheid en natuur zijn twee onderwerpen die vaak naar voren komen in zaken waar Harm zich mee bezig houdt. Zijn werk als WNF-ambassadeur is daar het beste voorbeeld van. Ook bij veel van z’n andere goede doelen speelt dit een steeds groter wordende rol. Voor de NCRV presenteerde Harm de dagelijkse talkshow On Air (live, vanaf Schiphol). Z’n werk werd scherp en invoelend genoemd, door zowel critici als liefhebbers. Hij combineerde goed luisteren met scherpe vragen en een grote kennis van zaken. En natuurlijk altijd met humor. Daarnaast presenteerde Harm de NTR serie 10xBeter, een bijzonder positief programma over alle mooie en vaak ook duurzame ontwikkelingen in onze wereld.