NK ZonnebootraceReuzedeiSponsors

Voor het derde jaar op rij is GroenLeven trotse hoofdsponsor NK Zonnebootrace Akkrum

Voor het derde jaar op rij is GroenLeven trotse hoofdsponsor van de NK Zonnebootrace in Akkrum. De Zonnebootrace is een geweldig evenement dat perfect aansluit bij waar GroenLeven voor staat.

Maarten de Groot, manager marketing & communicatie van GroenLeven: “Wij ontwikkelen duurzame energie voor een schonere en betere wereld voor de generaties na ons. Om de overstap naar groene energiebronnen te maken hebben we veel technici nodig. Nu, maar ook in de toekomst. Daar willen we als GroenLeven een belangrijke rol in spelen. Bij de NK Zonnebootrace komt voor ons alles samen: de jeugd die echt de vaart wil brengen in de energietransitie en interesse heeft in duurzame energie en techniek. We willen de jeugd hiermee graag enthousiasmeren en stimuleren om zich te ontwikkelen in de techniek en om bij te dragen aan de belangrijke energietransitie!”

Een andere belangrijke reden voor de sponsoring is de lokale verbondenheid binnen de Akkrumse samenleving om dit evenement te organiseren en te realiseren. Maarten: “Het is geweldig om te zien hoe gepassioneerd Akkrumse vrijwilligers dit prachtige duurzame evenement elk jaar zo geweldig weten neer te zetten. Ik ben onder de indruk van hun betrokkenheid en bevlogenheid. Die lokale verbondenheid maakt de Reuzedei en de NK Zonnebootrace extra bijzonder. Wij zijn dan ook heel trots op ons hoofdsponsorschap.”