NK Zonnebootrace

Download nu de gratis app!

Zonnebootracen is een sport voor techneuten, lefgozers, gadget freaks en organisatietalenten, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Met zelf ontworpen zonneboten strijden de teams tegen elkaar om met zo weinig mogelijk waterweerstand de snelste tijden neer te zetten.

Solar Sport One, NK Zonnebootrace Akkrum, Young Solar Challenge en Monaco Solar & Energy Boat Challenge promoten het racen met zonneboten en organiseren meerdere races wereldwijd. Het deelnemersveld betreft de toppers van de zonneboten vanuit de gehele wereld. Om het tijdens de races nog aantrekkelijker te maken voor zowel de deelnemers als het publiek is deze app ontwikkeld. Met informatie over het evenement, het live volgen van de boten tijdens de race en actuele uitslagen.