Reuzedei

Voorbereiding Reuzedei 2019 van start gegaan

Tijdens een – informele – bijeenkomst is de 9de editie van de Reuzedei van start gegaan. De verschillende teams hebben hun ideeën gepresenteerd en werken met elkaar in nauw overleg om deze uit te voeren. Antje Kneefel (secretaresse Stichting REUZEduurzaam): “Wij vinden het belangrijk om te verbinden en daarom starten we iedere editie met vertegenwoordigers van alle teams. We vullen elkaar aan, inspireren en brengen elkaar op de hoogte van de nieuwste zaken op het gebied van duurzaamheid”.

Binnenkort openen wij de Reuzedei voor onze deelnemers. Iedereen is welkom en kan er gebruik gemaakt worden van het deelnemersformulier op onze website. Of het nou over leven, wonen of werken gaat, bij de Reuzedei komt het allemaal aan bod. Als team hebben we er weer zin in. Zeker na de aandacht die ons teamlid Bouwe de Boer heeft gehad met zijn benoeming als energiecommissaris, waar we met zijn allen heel trots op zijn. Maar ook de Galjaardprijs die is uitgereikt aan de Elfwegentocht, waar wij als Reuzedei met veel enthousiasme aan mee hebben gewerkt.

Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer op zoek naar een Duurzame Reus. We hebben een shortlist en al contact en het ziet er veelbelovend uit dat we ook dit jaar weer een prominente, inspirerende Nederlander bereid vinden aanwezig te zijn op de Reuzedei.

Dit jaar valt de Reuzedei wat later dan we gewend zijn, namelijk op 1 juni, zet de datum alvast in je agenda. De 9de editie belooft weer de moeite waard.