Reuzemarkt / Rommelmarkt

Reuzedei – kandidaat voor het Groene Lintje 2018

“De Reuzedei is er voor iedereen, omdat duurzaamheid niet langer de toekomst is, maar deel uitmaakt van ons dagelijks leven en wij dat graag zichtbaar, tastbaar en toegankelijk maken”, daarmee presenteren we ons onder andere als kandidaat voor het Groene Lintje dat wordt uitgereikt door Groen Links Heerenveen. Wat zijn we trots om kandidaat te mogen zijn naast de talloze andere mooie initiatieven, waaronder veel bekenden die bij ons, tijdens de Reuzedei, aanwezig zijn (geweest). Het is en blijft mooi om met zoveel mensen, bedrijven en organisaties te verbinden en samenwerkingen te stimuleren. Dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen.

Elk jaar wordt het Groene Lintje uitgereikt aan een persoon, bedrijf of organisatie die een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze omgeving hebben geleverd. Er worden twee prijzen uitgereikt; een juryprijs en een publieksprijs. Voor de publieksprijs kan men een stem uitbrengen via de mail aan:  secretaris@groenlinks-heerenveen.nl. Vind jij dat de Reuzedei het Groene Lintje verdient, mail dan snel en geef je stem door.

De juryprijs wordt bepaald door de juryleden Lolke Eijzenga, Sasja Wolters en Hilda Feenstra. Op vrijdag 25 januari 2019 zal om 20:00 uur de prijsuitreiking plaats vinden in gebouw Trinitas in Heerenveen. Daarbij wordt een klein concert verzorgd door Marjolein Wielinga uit Heerenveen.  Zij speelt fagot en zal verschillende korte stukken spelen om de veelzijdigheid van het instrument te laten horen. Belangstellenden zijn  van harte welkom.