Media

SmartFlower / Smart Solar Bench

Voor het eerst kunnen we tonen: het energiebankje en de zogenaamde SmartFlower. De zonne-installatie die net als een plant meedraait met de zon.

Werelds slimste bankje

Een zonne-energiebank met slimme functionaliteiten: U kunt u mobiele telefoon of andere apparaat draadloos of via de laadpoort opladen en gebruik maken van WiFi. De bank is voorzien van nachtverlichting, een energiebesparende hoofdcontroller en als eigenaar heeft u een dashboard met gegevensverzameling en beheermogelijkheden.

Dankzij het eenvoudige ontwerp en het handige formaat kan de bank overal worden geïnstalleerd, zowel binnen als buiten. Ook is er het Hybride model, speciaal ontwikkeld voor landen met minder zonlicht tijdens de wintermaanden.

Smartflower POP

Wanneer ’s morgens de zon opkomt, ontplooit smartflower POP zich volledig automatisch. Hij richt zijn 18 m² grote zonne-energiemodulewaaier naar de zon en begint voor u stroom op te wekken. Doordat hij over 2 assen beschikt, draait de waaier in de loop van een dag met de zon mee. Het resultaat: de installatie begint er in vergelijking met statische dakinstallaties vroeger mee om precies de door u benodigde hoeveelheid stroom op te wekken. Ze handhaaft de stroomvoorziening gelijkmatiger en maakt ook nog efficiënt genoeg gebruik van de energie van de laatste zonnestralen. Pas dan wordt ze – opnieuw volledig automatisch – in haar veiligheidspositie opgevouwen.

Slim en efficiënt
Voor een dubbel zo hoog eigen rendement