ReuzedeiWater Muziek Feest

Water Muziek Feest

TALENTEN GEZOCHT VOOR HET WATER MUZIEK FEEST IN AKKRUM!

Troubadours, popkoren, feestmuziek, zangers en zangeressen zullen weer voor u langs de waterkant staan om hun repertoire ten gehore te brengen. Na afloop van de Reuzedei op 20 mei halen de inwoners van Akkrum en Nes hun rubbertbootje, sloep of kano op. Deze worden gevuld met eten en drankjes en varen in één grote feestvloot naar de wateren van Akkrum! Dan is het feest zoals we gewend zijn in dit prachtige en sfeervolle dorp. Uiteraard kunt u ook vanaf de vaste wal genieten van dit spektakel.

Inmiddels staan er alweer twaalf optredens op de lijst maar we doen graag een oproep aan talenten die nog nooit hebben gespeeld op dit evenement. Je kan je opgeven als duo, alleen, met je band, koor of orkest. Wil je je aanmelden? Dat kan via muziek@reuzedei.nl of bel Hans Bijker op 06-20402146.